ekspo

Jadi wanita bukan sahaja nak cantik tapi kena juga amalkan gaya hidup sihat barulah diri rasa cergas bertenaga sentiasa untuk uruskan hal rumahtangga dan anak-anak setiap hari. Memahami keperluan ini,Grup Ideaktiv yang menaungi Mingguan Wanita dan beberapa majalah berbahasa Melayu terkenal yang lain telah bergabung dengan Malaysia International Sports & Fitness Fair (MISFIT) 2018 untuk menjayakan sebuah ekspo gaya hidup sihat bermula 3 – 5 Ogos 2018 ini di PWTC, Kuala Lumpur.

Banyak aktiviti kecergasan dan kesihatan diadakan. MW sendiri turut merangka program tersendiri sepanjang ekspo berlangsung iaitu:

(a) #HakakCuba Challenge (setiap hari)

Mingguan Wanita mencabar anda untuk melompat tali sambil menyanyi secara serentak. Peserta yang mencipta rekod akan berpeluang membawa pulang hadiah menarik termasuk jam tangan IceWatch untuk pemecah rekod tertinggi.

IKLAN

Jadi siapa yang rasa-rasa mampu lompat tali sambil menyanyi tu, jom sahut cabaran #HakakCuba ni! Bukan dapat hadiah jer, tapi sapa yg cipta rekod baru boleh terus pakai jam stailo IceWatch bernilai lebih RM300 tau.

(b) Bengkel Terlebih Sihat & Cantik (setiap hari)

Kolaborasi bersama persatuan-persatuan ibu tunggal untuk memperkasakan pengetahuan peserta berkaitan kecantikan dan kesihatan. Diadakan setiap hari selama 1 jam bersama panel-panel jemputan khas.

(c) Flash Mob Mingguan Wanita (Sabtu, 4.00 petang)

Menyedari ramai wanita gemar menari untuk kesihatan, saksikan flash mob eksklusif Mingguan Wanita dan grup MT ALIEZ JAZAM WITH MASBHANG MALAYSIA dengan tarian Bhangra yang menghiburkan.

(d) Promo Pack Eksklusif

Selain itu, dapatkan promo pack majalah Mingguan Wanita yang dijual pada harga mengejutkan! Dapat hadiah dan pemeriksaan kesihatan PERCUMA di lokasi, memang berbaloi-baloi!

Jadi dalam banyak-banyak ekspo yang dianjurkan, kaum wanita kena ‘wajibkan’ diri datang ke Ekspo Malaysia International Sports & Fitness Fair (MISFIT) 2018 ini. Selain menambah ilmu gaya hidup sihat dan kesihatan, pelbagai promosi dan banyak aktiviti menarik lain yang diadakan. Memang tak rugi!

Jangan lupa temu janji kita iya, tandakan dalam kalendar siap-siap, 3-5 Ogos ini, kita jumpa di PWTc ok! Set kan waktu ini, ajak kawan-kawan kita ber’me time’ di sini.